PRO CONTROL je inženjering firma specijalizovana za oblast industrijske automatizacije, elektromotornih pogona i elektroenergetskih instalacija. Tim zaposlenih inženjera je u mogućnosti da obuhvati sve faze inženjering poslova u ovoj oblasti: mašinsko projektovanje, elektro projektovanje, PLC i SCADA softver, puštanje sistema u rad, tehničku podršku i obuku.

 

PRO CONTROL je distributer  firme Lenze za Srbiju i Crnu Goru u svim oblastima.

 

Lenze predstavlja grupu kompanija koja deluje internacionalno sa preko 50 godina iskustva u oblasti tehnologije pogona i 2450 zaposlenih širom Sveta. 

 

Lenze se svrstava među vodeće snabdevače elektromotornih pogona, uključujući ko-mpletna rešenja sistema i automatizaciju.

 

Moćna elektronika sa motorima – od jednosmernih i frekventnih/vektorskih regulatora do servo sistema, reduktori i motoreduktori, spojnice, kočnice, kardanski prenosnici – proizvode se serijski u firmi Lenze i implementiraju širom Sveta.

 

Između ostalog, u poslednje dve godine PRO CONTROL je isporučio i ugradio preko 500 frekventnih regulatora proizvodnje Lenze.

 

Sve navedene aktivnosti i usluge nudimo pojedinačno ili u paketu, po sistemu "ključ u ruke", od ideje i preliminarnog planiranja, preko razvoja projekata, revizije, isporuke opreme, prethodne i on-site montaže, ispitivanja i puštanja u rad. Zahvaljujući zaokruženom programu opreme, iskustvu i tehničkoj opremljenosti, nudimo kvalitetna i potpuna rešenja za probleme i potrebe korisnika. Naravno, u takav paket je uključena dugoročna garancija i pouzdana i potpuna podrška.

 

U svom sedištu u Beogradu PRO CONTROL ima magacin komponenti i rezervnih delova iz svog distributerskog programa. Danas Vam stoji na raspolaganju široka paleta komponenti pogonske tehnike sa skladišta, ali i usluge tehničke podrške pri izboru, parametriranju, puštanju u pogon, projektovanju i integrisanju komponenti u složenije celine. Napredna logistika i blizina kupcu osvetljavaju PRO CONTROL kao snažnog partnera pri proizvodnji i opremanju najsloženijih industrijskih postrojenja.

 

Vi se možete koncentrisati na ono što Vi najbolje znate o Vašoj mašini ili postrojenju, a mi ćemo Vam spremno pomoći da ostvarite optimalno rešenje koristeći Lenze svetski priznatu tehnologiju.

Nadamo se i verujemo u uspešnu saradnju!

povratak na početnu stranicu